Tinder-murhan karmivat yksityiskohdat – seksikulttiin houkuteltu paloiteltiin 14 osaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka Tinderistä treffiseuralaisensa löytänyt 24-vuotias Sydney Loofe katosi Nebraskan Lincolnissa. Poliisi oli löytänyt kadonneen Sydney Loofen kuolleena. Tapauksen oikeuskäsittely on alkanut, ja karmivat yksityiskohdat kuolemasta ovat paljastuneet julkisuuteen.

Sydney Loofe oli lähettänyt ennen treffejä kuvia Snpachatiin todeten, että on menossa tapaamaan uutta deittiä. Hänen tarkoituksena oli nauttia hieman erilaiset treffit 52-vuotiaan Aubrely Trailin kanssa. Loofey oli luvannut toteuttaa fantasiaseksiä miehen ja hänen 25-vuotiaan tyttöystävänsä Bailey Boswellin kanssa.

Aubrey Trail oli yrittänyt houkutella naisia seksikulttiin ja hän oli väittänyt olleensa aito vampyyri. Hän nimitti nuorta tyttöystäväänsä kuningatarnoidaksi. Pariskunta uskoi, että he saavat lisää voimia ihmisen tappamalla. Heidän tuli tehdä se kuitenkin mahdollisimman paljon kiduttamalla, Daily Mail Raportoi.

Sydney Loofe oli kuristettu johdolla ja sen jälkeen ruumis oli paloiteltu 14 osaan ja pantu roskapusseihin. Ruumiissa oli havaittavissa voimakasta väkivaltaa ja merkkejä puolustautumisesta. Hän oli taistellut viimeisillä voimillaan mielisairaita ja Tinderissä tapamiaan ihmisiä vastaan. Suhteen alussa treffit kannattaa järjestää aina julkisella paikalla ja siten, että on varma tapaamansa henkilön turvallisuudesta.

Snapchat