Suomalaisnäyttelijä mukana Moderni perhe -sarjassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Miska Kajanus on saanut roolin suositussa amerikkalaisessa Moderni perhe -komediasarjassa. Hän esiintyy sarjan 11. ja viimeisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa. Näyttelijä kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

Kajanus esittää sarjassa Ilta-Sanomien mukaan tutkija Yngvairia, joka työskentelee Etelämantereella. Samalle tutkimusasemalle on päätynyt Ariel Winterin esittämä Alex. Kajanuksen englantia osaamaton hahmo puhuu jaksossa suomea.

Kajanus paljasti esiintyvänsä Moderni perhe, eli Modern Family -sarjassa Twitter-tilillään. Näyttelijä on esiintynyt Suomessa muun muassa Sorjonen ja Kotikatu -sarjoissa. Amerikkalaistelevisiossa hänet on aikaisemmin nähty Veep, eli Rouva varapresidentti -sarjassa, jossa hän esitti suomalaista turvamiestä.