Uusi bikinisensaatio – Krokotiilimiehen uhkea sisarentytär rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kenestä tahansa voi tulla maailmanlaajuisesti suosittu tähti, ja nyt sellainen ollaan saamassa kurvikkaiden bikinimallien sarjaan. Kyseessä on edesmenneen krokotiilimies Steve Irwinin sisarentytär, joka on ryhtynyt jakamaan rohkeita kuviaan verkossa.

32-vuotias australialainen Rebecca Lobie on kahden poikalapsen äiti, joka ei ole aiemmin tullut julkisuudesta tutuksi, mutta hänen kurvikas vartalonsa ja rohkeat kuvansa ovat tekemässä näyttävästä vaaleaveriköstä kansainvälisen julkkiksen.

Siviilissä Lobie toimii Queenslandin Mooloolabassa sijaitsevan Entice Food and Wine -ravintolan päällikkönä. Hän asuu vain 30 kilometrin päässä Irwinin perheen Australia Zoo -eläinpuistosta.