Sauli Niinistö ja Trump tapasivat – Niinistön reaktiosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Presidentti Sauli Niinistö tapasi Donald Trumpin keskiviikkona valkoisessa talossa. Presidentit nähtiin yhdessä tiedotustilaisuudessa, joka herätti nopeasti laajamittaista huomiota sosiaalisessa mediassa.

Runsaasti huomiota keräsivät Niinistön samaistuttavina pidetyt ilmeet Trumpin puheen aikana. Huvittuneisuutta keräsi myös hetki, jolloin Trump laski kämmenensä Suomen presidentin polvelle. Niinistö reagoi eleeseen heilauttamalla kättään Trumpia kohti.

Joidenkin kommentoijien mielestä Niinistö vaikutti eleellään pyyhkäisseen Trumpin kättä pois polveltaan. Niinistön kuvailtiin kuitenkin hoitaneen tilaisuuden mallikkaasti, ja presidentin tilaisuuden ajoittaisesta hämmentävyydestä huolimatta tyynenä pysynyt olemus keräsi sosiaalisessa mediassa kiitosta.