Hoitaja yritti imeä potilaan sukuelintä – jäi rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen sairaanhoitaja on pidätetty seksuaalisen ahdistelun vuoksi. Mies oli suorittanut terveystarkastusta, kun hän oli yllättäen ottanut potilaan paljaan peniksen suuhunsa. Potilas poistui huoneesta välittömästi ja soitti poliisille.

Viranomaiset pidättivät vuositarkastusta potilaalleen tehneen 41-vuotiaan Roger Cala Martinin. Hoitaja myönsi poliiseille, että oli asettanut varoittamatta huulensa miespuolisen potilaansa genitaalialueelle. Hänet toimitettiin lääninvankilaan.

The Smoking Gunin mukaan Martin vapautui odottamaan oikeuskäsittelyä maksettuaan 10.000 dollarin suuruisen takuusumman. Hän asuu lehtitietojen mukaan työnantajanaan toimivan 56-vuotiaan tohtori Eduardo Palancan omistamassa isossa omakotitalossa Floridan Clearwaterissa.

Poliisi