Danielle Knudsonin rantakuva ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

Tällä kertaa Danielle nähdään poseeraamassa hieman poikkeavassa uimapukukuvassa, sillä asun toinen olkain on laskettu jostain syystä alas paljastaen toisen rinnan. Kuvassa Danielle pitää kuitenkin toista kättään intiimin ruumiinosansa edessä. Kuvasta ei selviä miksi uimapuku on osittain riisuttuna.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.