90 Päivää morsiamena jatkuu – mukana suomalainen Jasmin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.

Sarjan seitsemäs tuotantokausi starttaa pian Yhdysvalloissa. Tällä kertaa mukana nähdään suomalainen Jasmin, joka on rakastunut Los Angelesissa asuvaan Blakeen. Miehen perhe kuitenkin epäilee suomalaiskaunottaren motiiveja amerikkalaisen kanssa avioitumiseen.

Sarjassa on nähty lukuisia pika-avioliittoja, jotka ovat kuitenkin päättyneet eroon ja murheeseen. Eri kulttuurit ja kielet aiheuttavat pariskunnille kommunikointiongelmia, vaikka heidän tulisi tutustua kokonaisvaltaisesti ja todella lyhyessä ajassa. Ohjelmaa esitetään TLC-kanavalla.

View this post on Instagram

This is a forever thing ❤️

A post shared by Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) on