Huono kunto koitui murtovarkaan kohtaloksi Lempäälässä – poliisi juoksi tekijän kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lempäälässä tapahtui viime yönä kaksi murtoa. Toinen kohdistui Lempäälän K-Marketiin ja toinen Mantunkulman Nesteelle. Murrrot tapahtuivat lyhyen ajan sisällä toisistaan.

Poliisi sai ilmoituksen Lempäälään Tampereentie 18 sijaitsevan K-Marketin murrosta kello 01:58. Liikkeeseen oli päästy sisään rikkomalla näyteikkuna. Sisällä oli pengottu paikkoja, mutta tekijää ei tavoitettu. Pian poliisit saivat tiedon Mantunkulman Nesteeltä tulleesta murtohälytyksestä kello 02:16.

Murtomies yllätettiin itse teosta. Miehen havaittiin kantavan lonkerojuomapakkausta Nesteen pihassa poliisipartion saapuessa paikalle. Miehen käskettiin pysähtyä, mutta hän ei totellut käskytystä vaan lähti juoksemaan karkuun.

Mies hävisi juoksukilpailun poliisille ja hänet otettiin kiinni. Noin 30-vuotias mies oli ollut liikkeellä polkupyörällä. Pyörän sarvessa oli muovikassillinen K-Marketista anastettua omaisuutta. Mies otettiin kiinni Tampereen pääpoliisiasemalle epäiltynä kahdesta varkaudesta.