Suomeen uusi lastenfestivaali – Hevisaurus, Ti-Ti Nalle ja Kikattava Kakkiainen yhteiskiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Suurin Lastenfestivaali kiertää seitsemän paikkakuntaa marras-joulukuussa 2019. Ensimmäistä kertaa järjestettävän lastenfestivaalin tähtinä nähdään Hevisaurus, Ti-Ti Nalle ja Kikattava Kakkiainen.

Lapset saavat oman festivaalinsa, kun Suomen Suurin Lastenfestivaali lähtee kiertueelle marraskuun lopussa. Festivaalin järjestävät yhteistyössä kokeneet musiikkialan toimijat Sony Music ja Central Line Entertainment Oy.

– Ajatuksena on luoda lapsille oma festivaalitapahtuma, jossa esiintyjät ja touhut on suunniteltu nimenomaan lapsille. Tarkoituksena on luoda tästä vuosittainen tapahtuma. Mielestämme lapset ovat ansainneet oman laadukkaan ja kivan festivaalin, Central Line Entertainment Oy:n perustaja Petri Ekman kommentoi.

Tänä vuonna Suomen Suurimman Lastenfestivaalin tähtinä nähdään viime vuonna 30-vuotisjuhliaan viettänyt Ti-Ti Nalle, neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus ja Pikku-Kakkosestakin tuttu Emma-palkittu Kikattava Kakkiainen. Kiertueen paikkakunnat ja päivämäärät alla. Lisätietoja festivaalista tapahtuman verkkosivuilta.

LA 30.11.2019 Turku, Logomo

SU 01.12.2019 Pori, Urheilutal

LA 07.12.2019 Kempele, Zemppi Areena

LA 14.12.2019 Espoo, Metro Areena

SU 15.12.2019 Jyväskylä, Paviljonki

LA 21.12.2019 Kuopio, Musiikkikeskus

SU 22.12.2019 Tampere, Tampere-talo