Alaikäisellä oli väärennetyt henkkarit – kopioitu komediaelokuvasta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iowa Cityssa liiketoimintaa yliopistotasolla opiskeleva Daniel Burleson oli baarissa juomassa vodkadrinkkiä, kun paikalle saapui poliisipartio. Viranomaiset halusivat tarkastaa paikalla olleiden henkilöiden henkilöllisyyspaperit. Burlesonin lompakosta löytyi kahdet paperit.

Toiset olivat hänen omansa ja toiset olivat tekaistut. Koska amerikkalaisissa anniskeluravintoloissa noudatetaan 21 vuoden täysi-ikäisyyden rajaa, joutui Burleson käyttämään väärennettyjä henkilöllisyyspapereita päästäkseen sisälle. Hän on vasta 20-vuotias. Mies näytti kuitenkin poliiseille oikeat henkilöllisyyspaperit, jolloin alaikäisyys tuli ilmi.

Poliisit huomasivat miehen lompakossa Havaijin osavaltion henkilöllisyyspaperit. Kävi ilmi, että kyseessä oli netistä tilattu asiakirjaväärennös, mikä on samanlainen kuin Superbad-elokuvassa. Nimen kohdalla luki: McLovin. Alaikäinen baarikävijä joutui viettämään yön putkassa, The Smoking Gun uutisoi.