Emily Ratajkowski on bikinivartalojen aatelinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Taannoin muhkeita kainalokarvojaan sosiaalisessa mediassa esitellyt kaunotar poseeraa tällä kertaa sosiaalisen median kuvissaan todella niukoissa bikineissä, jotka korostavat erityisesti hänen alavatsansa muotoa. Kuvan bikinit ovat luonnollisesti Emilyn omasta mallistosta.

View this post on Instagram

Loves a hat

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.