Jennifer Lawrence menee naimisiin – häät jo tänä viikonloppuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jennifer Lawrence on purjehtimassa avioliiton satamaan. Tähden ja hänen sulhasensa, Cooke Maroneyn häitä juhlitaan jo lauantaina 19. lokakuuta. Pariskunnan häät järjestetään Yhdysvaltojen Rhode Islandilla sijaitsevissa luksustiloissa.

Lawrencen ja taidekauppiaana työskentelevän Maroneyn häihin odotetaan 150 vierasta. Hääjuhlissa parille ja juhlavieraille tarjoillaan muun muassa bataattikakkuja, savustettua porsaan vatsaa pikkelöidyllä omenalla ja suolaturska-beignettejä.

Pääruokina on tarjolla puulla paahdettua kalaa ja biiden viikon ajan raakakypsytettyä naudan jalkaa, uutisoi TMZ. Cooke Marone yhdistettiin Jennifer Lawrenceen ensi kertaa kesäkuussa 2018. Pari meni kihloihin tämän vuoden toukokuussa.