Poliisi poisti naiselta tamponin julkisella paikalla – uhri nyt vaatii korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa asuva nainen on aloittanut oikeustoimet San Antonion kaupunkia vastaan. Syynä on tapaus, jossa poliisi veti verisen tamponin ulos hänen vaginasta ruumiintarkastuksessa.

Natalie D. Simms kertoo istuneensa autossa odottamassa poikaystäväänsä, kun poliisit lähestyivät häntä. Viranomaiset vaativat tutkia naisen ja hänen autonsa huumeiden varalta. Kun mitään ei löytynyt naisen vaatteista, käskivät poliisit Simmsiä levittämään jalkojaan.

Yksi poliiseista veti naisen tamponin ulos viiden muun katsellessa vieressä. Simmsillä oli tapahtumahetkellä käynnissä kuukautiset. Poliisi oli myös kommentoinut naisen olevan erittäin karvainen, uutisoi USA Today.

Kanteen mukaan ruumiintarkastus tapahtui ilman asianmukaista lupaa, ilman hoitohenkilökunnan läsnäoloa ja julkisella paikalla. Osapuolten uskotaan sopivan tapauksen, minkä myötä kaupunki maksaisi Simmsille 205 000 dollarin korvaukset.