Poliisiveneen hurjasta pysäköinnistä viraalihitti – miten tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään ajoittain hyvinkin vahdikkaita videoita, joissa erilaisilla ajopeleillä suoritetaan uskomattomia manöövereitä. Viime päivinä Twitterissä on levinnyt video, jossa nähdään poliisin suurikokoisen partioveneen hiuksianostattavan upea pysäköinti.

Kyseessä on nimenomaan pysäköinti, sillä videolla rantautuminen hoituu hurjasta nopeudesta kuin käsijarrukäännöksellä ikään. Vastaavaa taituruutta ei merillä usein nähdä. Ei varsinkaan tällaisella miljoonaluokan partioveneellä.

– En tiennytkään, että poliisiveneissä on jarrut, eräs kommentoija kiteytti.

Vielä on hieman epäselvää missä video on kuvattu, mutta kyse lienee Ruotsin tai Malesian poliisin veneestä. Tällä hetkellä uskotaan, että poliisivene olisi Malesian poliisivoimien.