Tiede vahvisti: Bella Hadid on maailman kaunein nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Viime aikoina hän on palannut jälleen aktiiviseksi sosiaaliseen mediaan.

Tällä viikolla Bella on noussut otsikoihin myös muuten kuin mallikuvillaan, sillä hänet on nyt todettu maailman kauneimmaksi naiseksi myös tieteellisesti. Daily Mail -lehden mukaan tohtori Julian De Silva tutki Hadidia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa vastaavaa ei löydy koko planeetalta. Muita hyvin sijoittuneita olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.