Beverly Hills -kaunotar estottomana – asuvalinta paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on valtaosalle tuttu hänen elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Rinna on näyttävä kaunotar, jonka lapsetkaan eivät ole kauas puusta pudonneet. Tytär Delilah Belle on nimittäin jo kohuttu bikinikaunotar.

Nyt Rinna nähdään esittelemässä ikäisekseen mykistävän upeaa vartaloaan pelkissä alusvaatteissa. Kaiken lisäksi sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa Rinnan intiimit osat paljastuvat läpikuultavan alusasussa.

54-vuotias Lisa Rinna on tunnettu myös hänen tyylistään ja etenkin hiuksistaan. Naisen lyhyt hiusmalli on ollut samanlainen jo vuosikymmenten ajan. Nyt Lisa on kuitenkin päättänyt esitellä sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen upeaa bikinivartaloaan.