Rolling Stonesin Ronnie Wood: ”En käsitä miten olen yhä hengissä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisessa The Rolling Stones -yhtyeessä kitaristina vuodesta 1976 lähtien toiminut Ronald ”Ronnie” Wood ihmettelee, kuinka hän on edelleenkin elossa. Mies on kärsinyt takavuosina pahasta päihdekoukusta.

Kitaristi Ronnie Wood tähdittää äskettäin ensi-iltansa saanutta dokumenttia Somebody Up There Likes Me. Mies paljastaa, että dokumentin sisältö tulee takuuvarmasti järkyttämään faneja, koska siinä paljastetaan miehen runsas kokaiinin ja alkoholin käyttö. Woodin taistelu addiktiota vastaan kesti yhteensä kolme vuotta ja nyt hän elää täysin päihteetöntä elämää.

– Dokumentissa näytetään paljon paljastuksia, mutta olen täällä edelleen. Fanit varmasti ihmettelevät, kuinka selvisin hengissä tästä kaikesta, Wood naureskeli Mirror-lehdelle ennen ensi-iltaa.

https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/damien-hurst-took-ronnie-wood-20568435