Bebe Rexhan poseeraukset eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

30-vuotias poptähti Bebe Rexha nauttii menestyksekkäästä urasta etenkin Yhdysvalloissa. Nyt tähti on näpäyttänyt musiikkituottajaa, joka on väittänyt hänen olevan liian vanha seksikkääksi. Taannoin popkaunotar jakoi Instagramissa valokuvan, jossa hän poseerasi lähes alastomana kylpyhuoneen lattialla.

View this post on Instagram

Ready for the Hollywood bowl tonight.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Nyt Bebe on julkaissut verkossa kuviaan, joissa hänen yllään nähdään jo hieman enemmän vaatteita kuin aiemmin. Uhkean popkaunottaren etumus pääsee kuitenkin edelleen asianmukaisesti oikeuksiinsa, kun Rexha vetoaa kuvillaan erityisesti miespuolisiin faneihinsa.

View this post on Instagram

@cosmopolitanuk Oct 2019 issue. 😭😭😭

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on