Delilah Belle Hamlin alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla ainakin mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen.

View this post on Instagram

@dnathebrand

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa ja hän julkaisee runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Viime kesänä Delilah kiersi lomareissuillaan Eurooppaa, ja varsinkin Välimeren maita. Nyt hänet nähdään bikini- ja alusvaatemallina esittelemässä upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

20-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.