Olivia Culpon bikinien alaosa sekoitti miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

🕊🕊🕊🕊

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nyt missikaunotar poseeraa sosiaalisessa mediassa upeissa valkoisissa bikineissä, joissa hänen vartalonsa pääsee toden teolla oikeuksiinsa. Niukat bikinit ovat kuin suoraan 1980-luvun trendien aallonharjalta, jolloin paljasta pintaa arvostettiin.

View this post on Instagram

Set today!!!! 👻

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.