Kylie Jennerin vartalo saa haukkomaan henkeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät taannoin eroamalla. Heillä on yksi yhteinen lapsi, taaperoikäinen Stormi. Pariskunnan kerrotaan rakastavansa toisiaan, mutta erilaiset elämäntilanteet pakottivat heidät eroon. Sittemmin parin yhteen paluusta on levinnyt huhuja.

View this post on Instagram

getaway 💗✨☀️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nyt Kylie Jenner poseeraa seksikkäässä somekuvassaan pienenpienissä bikineissä aurinkotuolilla selkä kuvaajaan päin. Julkkiskaunottaren uhkeat muodot pääsevät otoksessa oikeuksiinsa.

View this post on Instagram

girls trip 💓

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner on maailman nuorin miljardi euroa omalla liiketoiminnallaan ansainnut perheenäiti ja liikenainen, joka käy aikaisin nukkumaan ja huolehtii terveydestään. Jennerin ja Scottin lähipiirin kerrotaan uskovan, että pari palaa vielä yhteen pienen hengähdystauon jälkeen. Paluu on todennäköisesti käsikirjoitettu perheen elämää seuraavaan käsikirjoitukseen jo ennen kohuttua eroa.