Autokoulun oppilas pidätettiin – saapui ajokokeeseen varastetulla autolla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Autokoulun oppilas ei ainoastaan reputtanut ajokoetta vaan joutui myös pidätetyksi. Hän ajoi kokeeseen omin avuin ilman valvojaa varastetulla autolla.

Iso-Britannian Birminghamissa asuva mies oli juuri epäonnistunut inssin suorittamisessa jo 10. kerran kun poliisi pidätti hänet. Hän oli BBC-uutissivuston mukaan saapunut ajokokeeseen varastetuksi uskotulla Mitsubishi-autolla.

Kaiken lisäksi nimeämätön mies oli ajanut autokouluun itse ilman asianmukaista valvojaa. Tapauksesta Twitterissä kirjoittanut West Midlandsin poliisi kuvaili autokoulun oppilasta typeräksi. Tiedossa ei ole, kuinka pidätetyksi päätyminen tulee vaikuttamaan ajo-opetuksen jatkumiseen.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.