Nainen puolustaa yliseksuaalisuutta – edistää bimbojen asemaa yhteiskunnassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Alicia Amira on perustanut naisasialiikkeen, jonka tarkoituksena on edistää yliseksuaalisten naisten asemaa. Hänen mukaansa naisia ei saa arvostella sen takia, että he meikkaavat, pukeutuvat tai työskentelevät seksikulttuuriin vahvasti sidoksissa olevan tyylin mukaisesti.

Be A Bimbo -liikeen perustanut 29-vuotias Alicia Amira haluaa lopettaa povipommien arvostelemisen. Hänen mukaansa bimbokulttuuri jyrää, eivätkä sen edustajat halua saada vihapuhetta niskaansa. Seksikkäät naiset ovat Amiran mukaan vahvoja persoonia, jotka muokkaavat ulkonäköään välittämättä muiden mielipiteistä. Silti haukut satuttavat.

Hän on lanseerannut vaatemerkin, jonka asuja on nähty Instagramin kuuluisimpien bimbojen yllä. Useat bimboksi itseään tituleeraavat naiset työskentelevät aikuisviihdebisneksessä. Amiran mukaan heidän oikeuksiaan tulisi parantaa.

View this post on Instagram

We are so happy to finally announce that the video we shot with @barcroft_tv is now live (https://m.youtube.com/watch?v=DCwG0XrdOTs). We are so proud to be able to communicate such an important & empowering message to womxn everywhere and we are truly grateful for this incredible community of boss womxn from around the world who are coming together to reclaim the word & to show just HOW strong & powerful it can be to embrace your femininity & sexuality 💕 this is just the beginning and we cannot wait to take over the world together with all of you 💕 the bimbo era has officially begun so dress up dolls, we want you with us 💕 We love you all! All designs shown & worn in the video is available on www.beabimbo.com

A post shared by BE A BIMBO™ (@beabimbo) on