Pelle Hermanni ja Joker yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen tunnetuin televisioklovni Pelle Hermanni tuli 1980- ja 90-luvuilla varttuneille tutuksi Pikku Kakkosesta. Pellet ovat viime vuosina koneneet mediassa melkoisen imagonmuutoksen, ja klovneja kuvataan yhä harvemmin vain harmittomina hauskuuttajina.

Nyt Pelle Hermanni on kokenut uuden käsittelyn Joaquin Phoenixin tähdittämän tuoreen Joker-elokuvan tyyliin. Pikku Kakkosessa esitetyistä jaksoista peräisin oleva materiaali on koostettu yhteen kuvitteellisen elokuvan traileriksi.

Harmittomasta lastenohjelmasta on löytynyt yllättävänkin paljon mielen pirstaloitumista synkällä tavalla kuvaavan Joker-elokuvan tunnelmaan sopivaa materiaalia. Pellekammosta kärsiville ja Pelle Hermannin traumatisoimaksi lapsena joutuneille Hermanni-video voi olla jopa karmivaa katsottavaa.