Naiselle pantiin käsirautoja – hieroi takapuoltaan poliisin jalkoväliin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viranomaiset joutuvat usein kohtaamaan koko ihmiskunnan kirjon saman työvuoron aikana. Järjestyspoliisia työllistää etenkin päihtyneiden ihmisten aiheuttamat häiriöt ja rikokset. Kaikki pidätetyt eivät kunnioita viranomaisia ammattikunnan arvoisella tavalla.

Yhdysvaltojen Alabamassa pidätetty 24-vuotias April Teale on sekoillut humalaspäissään Tuscaloosan keskustassa sijaitsevassa Waffle House -ravintolassa. Paikalle saapui poliisi, joka joutui lopulta panemaan naisen käsirautoihin. Nettiin on julkaistu video pidätystilanteesta.

Nuori nainen on pantu ikkunaa vasten käsirautojen laittamisen ajaksi. Hän käyttää tilaisuuden hyväkseen ja alkaa hieromaan takamustaan poliisia vasten hokien: ”Ou jee, pidätkö tästä? Pidätkö sinä tästä, jeah”. Nainen sai julkijuopottelun lisäksi syytteen seksuaalisesta häirinnästä, The Smoking Gun uutisoi.