Asiakas valitti tilauksesta – McDonald’sin ravintolapäällikkö heitti tehosekoittimella

Ohhoh! · Tim Isokivi

Asiakkaan ja ravintolapäällikön välinen kiista on kärjistynyt fyysiseksi väkivallaksi McDonald’s-ravintolassa. Asiakas sai riidan päätteeksi tehosekoittimesta kasvoilleen. Välikohtaus tapahtui Ohion Colerainissa. Britany Price kertoo saaneensa väärän tilauksen ja odottaneensa uutta annosta 25 minuutin ajan.

Lopulta hän alkoi heitellä saamiaan ruokia työntekijää kohti, vaatien rahojaan takaisin. Valvontakameran videolla nähdään, kuinka ravintolapäällikkö vastasi ruokien heittelyyn. Hän viskasi tehosekoittimen kohti Priceä. Nainen kaatui osuman voimasta maahan.

Price joutui saamiensa vammojen vuoksi leikkaukseen. Independent-lehden mukaan tehosekoittimen heittänyt ravintolapäällikkö ei ole enää töissä McDonald’sissa.