Demi Rosen bileasu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Who is she ✨

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Nyt Demi on suunnannut vaihteeksi Lontooseen, jossa hän juhli poikkeuksellisen näyttävässä asussa. Hän oli nimittäin pukeutunut hopeanhohtoiseen bileasuun, joka paljasti enemmän kuin peitti. Asun peristeella lienee selvää, ettei hän jäänyt keneltään huomaamatta.

View this post on Instagram

Back and I’m better 😈

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.