Krokotiili puri jalkoväliin – metsätäjä löi matelijaa päästäkseen pakoon

Ohhoh! · Tim Isokivi

42-vuotias metsästäjä on ollut vähällä menettää sukukalleutensa ja henkensä karmaisevan virheen ansiosta. Krokotiili puri australialaista Elston Lami Lamia alapäähän miehen luultua eläintä tukiksi.

Lami Lami oli metsästämässä sukulaistensa kanssa Croker Islandilla. Hän erehtyi luulemaan vedessä uinutta krokotiilia pinnalla kelluneeksi puuksi ja astui sen päälle. Matelija puri miestä ensin jalkaan ja sen jälkeen suoraan haaroväliin.

Metsästäjän onneksi matelijan huomio kiinnittyi hänen koiransa haukuntaan. Lami Lami löi krokotiilia useita kertoja sen kuonoon ja onnistui paeta paikalta. Hän käveli noin 30 minuutin matkan autolleen kipulääkkeiden voimin.

Lami Lami toimitettiin sairaalaan CareFlight-helikopterilla. Hänen tilansa on Newsweek-lehden mukaan vakaa.