Roskaajat saivat ansionsa mukaan – roskakasa olikin valepukuinen mies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roskaaminen on laiskan, köyhäjärkisen ja itsekeskeisen ihmisen suorittama ympäristöä pilaava teko. Osa ihmisistä heittää roskat maahan, vaikka vieressä olisi niille tarkoitettua roska-astia. Nyt on pilailtu roskaavien ihmisten kustannuksella.

CleanMyCity-projekti on puutunut roskia kaduille ja muualle maahan heittäneiden ihmisten toimiin. Yksi hankkeen jäsenistä on pukeutunut valtavaksi roskakasaksi ja lähtenyt säikäyttelemään roskaajia. Hän onnistui mainiosti.

On häkellyttävää, kuinka moni ihminen heittää roskan maassa olevaan kasaan sen sijaan, että panisi jätteen kasan viereiseen roska-astiaan. Liikkuva roskakasa antoi törkyä viljelleille ansionsa mukaan. Kaikkien tulisi muistaa pitää huolta yhteisestä planeetasta kuljettamalla edes roskat roskikseen. Lapsikin osaa sen.