Pojat varastivat pikkukoiran autosta Lappeenrannassa – löytyi myöhemmin hylättynä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi nuorta miestä murtautui pysäköityyn henkilöautoon Lepolan hautausmaalla Lappeenrannassa lauantaina iltapäivällä. He saivat saaliikseen käsilaukun, kassin ja pikkukoiran.

Kaksi hoikkaa ja tummiin vaatteisiin pukeutunutta poikaa pääsi autoon sisälle ikkunan rikkomalla. Poikien anastama pikkukoira oli kuljetuslaatikossa. Koiran omistaja saapui teon aikaan parkkipaikalle ja näki, kuinka pojat pakenivat polkupyörillä hänen kassinsa ja koiransa mukanaan.

Pojat pyöräilivät hautausmaalta pururataa pitkin Alakylän suuntaan. Kassit ja koira kantolaukkuineen olivat polkupyörän ohjaustangolla. Paikalle saapuneet poliisit löysivät kassit ja koiran kuljetuslaatikossa hautausmaan läheisyydestä. Käsilaukku oli tyhjennetty. Kaikki havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi tai arkiaikaan puhelimitse numeroon 0295 414 600.