Sara Chafak kuin prinsessa – upea kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa.

Äskettäin Sara oli vieraana, kun Miss Egypti kruunattiin Kairossa. Hän kertoi tuolloin asiasta kuvalla, jossa hänen missivartalonsa pääsi upeasti oikeuksiinsa. Nyt Chafak nähdään poseeraamassa Yhdysvaltojen Beverly Hillsin maisemissa Prinsessa Jasminen vaaleansinisessä asussa.

Sara Chafak kunnioitti viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.