Demi Rose estottomassa Halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Wanna play with Barbie? 💘

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Nyt Demi on juhlinut Halloweenia hieman vähemmän kauhistuttavassa asussa kuin monet muut julkkistähdet. Hänen vaaleanpunainen lateksiasunsa ei kauhistuta, mutta paljastaa sitäkin enemmän paljasta pintaa. Siten asuvalinta lienee melko hyvin Rosen suurimpien fanien mieleen.

View this post on Instagram

Demi doll 🎀

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.