Demi Rose pelkässä verkkoasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Demi juhli viikonloppuna Halloweenia hieman vähemmän kauhistuttavassa asussa kuin monet muut julkkistähdet. Hänen vaaleanpunainen lateksiasunsa ei varmasti kauhistutttanut, mutta paljasti sitäkin enemmän paljasta pintaa. Nyt Halloween on jo takana ja Demi on vaihtanut asunsa lähes kaiken paljastavaan verkkoasuun.

View this post on Instagram

Wish you were here 🌹

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.