Farrah Abrahamin raju väite: ”Jenelle Evans feikkaa eronsa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovassa Teen Mom 2 -sarjassa vuosien ajan esiintynyt Jenelle Evans on nykyään työtön. Hän sai potkut sarjasta arvaamattomasti käyttäytyneen aviomiehensä David Easonin vuoksi. Mies poistettiin sarjasta jo aiemmin.

MTV:n kuvausryhmä ei tuntenut oloaan turvalliseksi Jenelle Evansin kotona realityohjelmaa kuvatessaan. Syynä oli aseisiin mieltynyt David Eason. Mies ampui perheen koiran, koska se oli purrut hänen ja Jenellen kaksivuotiasta Ensley-tyttöä. Koiran kylmäverinen teloittaminen oli MTV:n tuotantoryhmälle viimeinen niitti ja myös Jenelle irtisanottiin sarjasta.

Teen Mom 2 -sarjan katsojamäärät ovat romahtaneet Jenellen lähdön jälkeen. Nyt Jenelle on ilmoittanut eroavansa David Easonista ja muuttavansa lapsineen toiseen asuntoon. Pornokohun vuoksi sarjasta aiemmin erotettu Farrah Abraham uskoo, että kyseessä on ainoastaan julkisuustemppu.

– Onko kyse hänen ja lasten turvallisuudesta ja kaikkien hyvinvoinnista, vai haluaako Jenelle ainoastaan takaisin televisioon? Toivon, että nainen ei eroa miehestä ainoastaan julkisuuden vuoksi. Toivon kaikille sarjan äideille vain parasta, Farrah Abraham kommentoi TMZ-julkaisulle.