Jen Selter esitteli siskonsa takapuolen – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Nyt Selter on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän nautiskelee rantaelämästä yhdessä siskonsa kanssa. Molemmat poseeraavat kuvassa niukoissa bikineissä selin kameraan, joten kaunotarten pakarat nousevat kuvassa pääosaan. Jen toteaa kuvatekstissä kaipaavansa siskoaan kovasti, sillä he ovat nyt ensikertaa erossa toisistaan kolmen viikon ajan.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.