Ashley Grahamin esikoislapsen sukupuoli paljastettiin! Hehkuu odotusonnea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Ashley Graham odottaa ensimmäistä lastaan. Hän on esitellyt muhkeaa vauvamasuaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman vieraana. Samalla hän paljasti tulevan pienokaisen sukupuolen.

Ashley Grahamin ja hänen aviomiehensä, ohjaaja Justin Ervinin rakkauslapsen laskettu aika on tammikuussa. Graham on lähestyvästä synnytyksestä huolimatta todella kiireinen, ja käyttää kaiken ylimääräisen aikansa kuntoiluun. Hän ei ehdi edes päiväunille, joten mallin saavuttaa enemmän energiaa treenaamisen avulla. Hän myöntää, että muisti ja aivotoiminta on kuitenkin kärsinyt raskausajasta. Sitten Ellen kysyy tulevan vauvan sukupuolta.

– Poika! Minusta tulee pojan äiti!, Ashley Graham hehkuttaa.