Nyt oli näyttävä lukuvuoden aloitus – upea Marvel-teeman tanssiesitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisissa oppilaitoksissa järjestetään lukuvuoden aloittamisen kunniaksi perinteisesti home coming -tapahtuma. Joissakin kouluissa esitellään tilaisuuden aikana henkilökuntaa, mutta nautitaan myös oppilaiden tekemistä esityksistä.

Arizonalaisen Walden Groven lukion oppilaat järjestivät lukuvuoden alkaessa esityksen, joka löi kaikki ällikältä. Oppilaat esittivät Marvel-teeman tanssiperformanssin, joka oli hiottu viimeiseen minuuttiin asti upeaksi sikermäksi ja monitahoiseksi kokonaisuudeksi.

Esitys videoitiin myös nettiin. Videosta on tullut viraalihitti ja se keräsi ilmestymisen jälkeen miljoonia katselukertoja ensimmäisen kuukauden aikana. Tästä esityksestä on vaikea panna paremmaksi.