Kemiläisen naisen puhelin ryöstettiin kettingillä hakaten – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meri-Lapin poliisi kertoo, että Kemissä on tapahtunut heidän saamien tietojen mukaan ryöstö Tapaninkadulla torstaina 14. marraskuuta kello 16:15–16:30. Uhrina oli nuori nainen.

Naisen kimppuun käytiin lyömällä jonkinlaisella kettingillä. Uhrilta oli vaadittu puhelinta. Hyökkäyksen kohde oli saanut lieviä vammoja. Tilanteen ohi on kävellyt vanhempi mies, joka mahdollisesti nähnyt tapahtuneen. Miestä pyydetään ottamaan yhteyttä Meri-Lapin poliisiin. Arkisin kello 10-14 P. 029 546 6156 tai sähköposti meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Epäillyn tuntomerkit: noin 170 senttimetriä pitkä, yllä musta takki, mustat housut ja huppu päässä. Kasvoilla punainen huivi, jossa mahdollisesti valkoista kuviointia. Tekijä poistunut Tapaninkatu 4 päädyssä olevan parkkipaikan suuntaan.