Ihmis-Ken muuttumassa naiseksi? Vaaleat hiukset pidentyneet entisestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen 35-vuotias Rodrigo Alves nousi aikoinaan kuuluisuuteen ihmis-Keniä esittävän ulkonäkönsä vuoksi. Hän muokkasi kehostaan keinotekoisesti lihaksikkaan ja muovisen. Nyt hän on muuttunut naisellisempaan suuntaan.

Rodrigo Alves on ottanut hiustenpidennykset, uudet hampaat ja poistattanut silikonivatsalihaksensa. Hän on siirtänyt keinotekoiset vatsalihakset peppuunsa muhkeutta tuomaan. Voisi luulla, että hän on muokkaamassa indentiteettiään kohti naisellisempaa ulkonäköä.

Rikkaan suvun vesa asuu Lontoossa, mutta hänellä on loma-asuntoja ympäri maailmaa. Hän on julkaissut Instagramiin kuvan, jossa hän istuu lentokoneessa matkalla Marbellaan. Mies kertoo kuuntelevansa samalla Celine Dionin uutta musiikkia.