Jättirintainen Martina Big leikkauksessa – implanttien täyttöputki oli solmussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tummaihoiseksi povipommiksi vaaleasta lentoemännästä vuosien aikana muuttunut Martina Big haluaa maailman suurimmat rinnat. Naiselle on valmistettu tilaustyönä erikoisimplantit, joihin mahtuu yhteensä täytettä 40 litraa täytettä.

Martina Big on käynyt klinikalla selvittämässä implanttiensa kanssa kohtaamaansa ongelmaa. Hän ei ole pystynyt täyttämään rintojensa sisällä olevia pusseja erikoisen paineongelman vuoksi. Lääkäri selvitti syyn.

Martina Big kertoo Facebookissa, että hänen täyttöputkessaan oli ollut kaksi solmua. Suurten implanttien koon vuoksi myös putken tulee olla entistä isompi. Martina Big kertoo Facebookissa, että ongelma on korjattu, eikä mikään estä naista suurentamasta poveaan jättikokoisiin mittasuhteisiin.

I have great news :) I had a further breast surgery and a further fill up :) My breasts are now even BIGGER :DIt has…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 3 novembre 2019