Beyonce esitteli sykähdyttävät kurvinsa – upeat kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmantähti Beyonce on viime aikoina keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä, joten häntä ei ole kovin usein nähty julkkistapahtumien parrastaloissa. Muutama päivä sitten popkaunotar teki vaihteeksi poikkeuksen julkaisemalla sosiaalisessa mediassa upean poseerauksensa.

View this post on Instagram

Shawn Carter Foundation Gala

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Sittemmin poseeraukset ovat saaneet jatkoa jo useasti, sillä poptähti näyttää innostuneen kuviensa jakamisesta. Tällä kertaa hän on julkaissut kattavan kuvasarjan itsestään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka yllään hän osallistui miehensä nimeä kantavan säätiön Shawn Carter Foundation Gala -gaalailtaan.

View this post on Instagram

Shawn Carter Foundation Gala

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

Shawn Carter Foundation Gala

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Viime keväänä Beyoncen faneille tarjottiin herkkua Netflixin julkaisemassa Homecoming-dokumentissa, jossa kurkistettiin laulajattaren viimevuotisen Coachella-esiintymisen kulissien taakse. Beyoncen tuorein albumi on viime vuonna julkaistu Everything is Love, jonka hän teki yhteistyössä aviomiehensä Jay-Z:n kanssa.