Reese Witherspoon esitteli kauniin tyttärensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

42-vuotias näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Viime vuosina häntä on nähty hieman aikaisempaa vähemmän julkisuuden valokeilassa, vaikka työt jatkuvatkin.

Nyt Reese on esitellyt sosiaalisessa mediassa parikymppisen tyttärensä, joka on kuin ilmetty äitinsä. Tyttären isä on näyttelijä Ryan Phillippe, jonka kanssa Witherspoon oli aikoinaan myös naimisissa.

Reese Witherspoon tapasi ensimmäisen aviomiehensä Ryan Philippen aikoinaan omilla syntymäpäivillään. He esiintyivät sittemmin yhdessä Julmia aikeita -elokuvassa. Pari erosi vuonna 2006, minkä jälkeen neito avioitui Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Reese voitti vuonna 2005 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Walk the Line.

View this post on Instagram

Lunch with my girl 🥰

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on