K-poppariksi muuttunut brittimies: ”Itsetuntoni kohosi kauneusleikkausten avulla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Oliver ”Oli” London on muodostanut pakkomielteen K-pop -bändiin nimeltä BTS. Mies on muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, ja hän on esiintynyt viime aikoina lukuisissa televisio-ohjelmissa. Nyt hän on kertonut kauneusleikkausten vaikutuksesta itsetuntoon.

– Kauneusleikkaukset ovat totisesti parantaneet itsetuntoani. Minulla oli ennen iso nenä ja leveämmät kasvot. Sen takia uskon, että plastiikkakirurgia voi olla hyödyllistä, mikäli tarkastaa faktat leikkausten takaa. Muutosta tulee haluta pitkän aikaa. Olen nykyisin itsevarmempi kuin ennen leikkauksia ja ne ovat muuttaneet koko elämäni, Today Show’n haastattelussa ollut London Oli pohdiskelee.

Hän uskoo, että ei pystyisi olemaan K-pop -tähti ilman leikkauksia. Hän uskoo myös näyttävänsä nykyisin idoliltaan, BTS-bändin laulaja Jimiltä. Hän osoittaa tästä kaikesta kiitoksen kauneusleikkauksille.