Alessandra Ambrosio hassutteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

😉💦

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Nyt Alessandra on poseerannut kokonaisessa kuvasarjassa punaisissa bikineissä Malediivien paratiisisaarilla. Kuvien perusteella meno oli rento ja leppoisa, sillä eräässä otoksessa supermalli hassuttelee kameralle.

View this post on Instagram

Seat back and enjoy your problems … ☀️💭

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.