Avoin työpaikka: Kannabiskriitikille 30 000 euroa vuodessa pilven polttelusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka kannabiksen käyttö on Suomessa edelleen laitonta, voi sillä Pohjois-Amerikassa tienata jopa rahaa. Kannabisarvosteluihin keskittyvä verkkosivusto etsii nimittäin riveihinsä kriitikkoa.

AmericanMarijuana.org hakema kriitikko pääsee työssään muun muassa kokeilemaan ja arvostelemaan erilaisia kannabislajikkeita. Lisäksi työtehtäviin kuuluu vaporisaattorien, kannabismakeisten ja öljyjen testaaminen.

Kriitikon ei tarvitse tehdä työtään ilmaiseksi. Työstä voi tienata vuoden aikana jopa 36 000 dollaria, eli noin 32 000 euroa. Vakituisesta työstä ei tosin ole kyse, sillä arvostelija luokitellaan itsenäiseksi yrittäjäksi.

Työtä hakevan täytyy olla vähintään 18-vuotias ja asua joko Kanadassa tai kannabiksen laillistaneessa Yhdysvaltojen osavaltiossa. Thrillist-sivuston mukaan AmericanMarijuana.org sai 48 tunnin aikana yli kolme tuhatta hakemusta.