Bodarimummo antoi kyytiä kotiin tunkeutuneelle – löi pöydällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkissa sijaitsevaan kotiin tunkeutunut mies valitsi kohteekseen väärän mummon. Talossa asunut todellinen supermummo nimittäin näytti rikolliselle kaapin paikan.

82-vuotiaan Willie Murphyn ovelle ilmestyi torstai-iltana mies, joka väitti tarvitsevansa apua. Vanhus soitti ambulanssin muttei suostunut päästämään häntä sisään. Silloin mies tunkeutui sisään väkisin murtamalla oven.

Tunkeutujan epäonneksi Murphy osoittautui kehonrakentajaksi. Vanhus löi miestä ensin pöydällä ja sitten muilla kodistaan löytyneillä esineillä, kuten luudalla. Ongelmia tuotti ainoastaan tunkeutujan ulos raahaaminen, sillä mies oli jopa 100 kiloa nostavalle Murphylle liian raskas.

Willie Murphy on voittanut kultamitaleita muun muassa maastavedosta ja penkkipunnerruksesta. Hän ei suunnittele nostavansa syytteitä tunkeutujaa vastaan, uutisoi CBS.

 

Willie Murphy fights off intruder

“I’m alone and I’m old, but guess what? I’m tough.”Willie Murphy is 82. She's a champion powerlifter. When a man tried to break into her house – it didn't end well for him. Story: http://bit.ly/2QJ6yF7

Publiée par 13 WHAM ABC sur Vendredi 22 novembre 2019