Hilaria Baldwinille kaksi keskenmenoa vuodessa – suunnittelee perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudessa paljon esiintyvät 35-vuotias Hilaria Baldwin ja 61-vuotias Alec Baldwin saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa kuusi vuotta sitten. Sen jälkeen lapsia on siunaantunut yhteensä neljä. Valitettavasti pariskunta on saanut tänä vuonna kaksi keskenmenoa.

Näyttelijä Alec Baldwinin vaimo, fitness-asiantuntija Hilaria Baldwin on herättänyt suurta ihailua jokaisen raskauden jälkeen, koska nainen on toipunut nopeasti odotusajasta ja synnytyksestä. Ahkerasti kuntoileva perheenäiti on kuitenkin saanut tänä vuonna kaksi kertaa keskenmenon.

Ensimmäinen keskenmeno tuli huhtikuussa ja toinen muutama viikko sitten. Pariskunnalla on kuusivuotias Carmen, neljävuotias Rafael, kolmevuotias Leonard ja 1,5-vuotias Romeo. He ovat ilmoittaneet julkisuuteen toipuneensa keskenmenoista fyysisesti ja henkisesti, mutta odottavat nyt oikeaa aikaa seuraavan lapsen saamista varten. He eivät aio kuitenkaan luovuttaa asian suhteen, Extra uutisoi.