Tältä näyttää kiitospäivän ruuhka Kaliforniassa – tähän ruuhkaan et halua joutua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen kalifornialaisen Los Angelesin kaupungin liikenteen tiedetään olevan yksi maailman ruuhkaisimmista. Nyt on julkaistu videoleike kiitospäivän viettoon ajelevista amerikkalaisista.

ABC News on julkaissut perinteisen videon Los Angelesin moottoriteillä olevasta ruuhkasta, kun ihmiset matkustavat autoillaan kiitospäivän juhliin sukulaistensa ja tuttaviensa luokse Kaikki Enkelten kaupungissa asuvat tai siellä vierailleet tietävät, että toisinaan liikenne pakkautuu usean tunnin ajaksi. Juhlapyhän vietto näkyy teiden lisäksi myös lentokentillä.

Maassa on myös toimiva rautatieverkosto, vaikkakin suurin osa amerikkalaisista on mieltynyt autoilla tai lentokoneilla kulkemiseen. Pahin ruuhka-aika on keskiviikkoiltana, kiitospäivän aattona.

THANKSGIVING TRAVEL NIGHTMARE: It's that time of year again — Southern California travelers are on their way to see family and friends. But the glow of traffic on the freeways paints a not so pretty picture for those sitting in vehicles. https://abcn.ws/37Geduc

Publiée par ABC News sur Mardi 26 novembre 2019