Mies varasti burriton – tuomittiin vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Arizonalainen Timothy Bell on joutunut vankilaan varastettuaan burriton kadulla vastaan tulleelta mieheltä. Hän oli uhannut burriton omistajaa väkivallalla ja vienyt ruuan suoraan kädestä. Uhri soitti asiasta hätäkeskukseen.

Samaan aikaan, kun uhri kertoi burritovarkaudesta hätäkeskusvirkailijalle, seurasi hän tekijää antaakseen poliiseille koordinaatteja varkaan sijainnista. Uhri kertoi poliiseille burriton arvon olleen vähemmän kuin 1.000 dollaria. Poliisit paikansivat 29-vuotiaan Bellin Phoenixin kaupungin kadulta hieman ennen iltayhdeksää.

Viranomaiset löysivät miehen hallusta varastetun burriton käärepaperit. Hänet passitettiin suoraan kaltereiden taakse odottamaan tuomiotaan. Timothy Bellillä on rikostaustaa entuudestaan, The Smoking Gun uutisoi.