Nerokas vinkki: Näin pakastat avokadosiivuja arkikäyttöön

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Avokado on parhaimmillaan pehmeänä juuri ennen tummentumista. Avokado on terveysherkku, jota voi hyödyntää monipuolisesti ruokien raaka-aineena, aterian lisäkkeenä tai osana välipalaa. Kaikki eivät halua syödä kokonaista avokadoa kerralla.

Puolikas avokado kuitenkin tummuu herkästi, vaikka sen säilyvyyttä voi edesauttaa sitruunamehun avulla. Eräs nainen vinkkaa Facebookissa, että avokadoa voi myös pakastaa. Hän paloittelee avokadot siivuiksi, levittää ne erilleen leivinpaperin päälle ja pakastaa siivut.

Vuorokauden jälkeen hän ottaa erikseen jäätyneet siivut leivinpaperilta ja pussittaa ne, eivätkä avokadoviipaleet tartu toisiinsa. Hän hyödyntää tuoreena ja erikseen pakastettuja siivuja pakkasesta tarpeensa mukaan, Daily Mail uutisoi.